Печати
PDF

Оглас за вработување на финансиско-административен асистент

on .

Центарот за граѓански комуникации објавува оглас за вработување на финансиско-административен асистент на определно време од 9 месеци.

Потребни квалификации:

»   Високо образование
»   Искуство во работа со финансии на ЕУ проекти
»   Задолжително работно искуство на проекти во граѓанскиот сектор
»   Одлично познавање на пишан и говорен англиски јазик
»   Одлично познавање на Word, Excel и Power Point
»   Познавање и користење на електронско банкарство за правни лица
»   Одлични комуникациски, организациски и аналитички способности

Апликациите на кандидатите што не ги исполнуваат горенаведените услови, нема да бидат земени во предвид.

Биографиите, заедно со мотивациско писмо да се испратат на:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .
Рок за пријавување: 12.09.2017 година.