Print
PDF

Медиумите за нас во 2006-2008 година

on .

There are no translations available.

ТВ Канал 5, 14.11.2007, Професионализацијата на јавната администрација е неопходна за да се намали корупцијата

Утрински весник, 03.10.2007, Тешка борба против корупцијата во урбанизмот

Шпиц, 13.09.2007, Секоја година нови 1.500 нови дивоградби

Вечер, 24.07.2007, Мерки против корупција

Нетпрес, 23.07.2007, Центарот за граѓански комуникации објави препораки за намалување на корупцијата

Дневник, 06.07.2007, Партиската книшка го води државниот апарат

Дневник, 05.07.2007, Владата позадоволна од народот

Дневник, 17.05.2007, Јавните набавки треба да бидат подалеку од политичките финансиери

Netpress, 16.05.2007, Центарот за граѓански комуникации со предлог мерки за намалување на корупцијата во јавните набавки

ТВ Канал 5, 16.05.2007, Мерки за намалување на корупцијата во јавните набавки

Дневник, 01.09.2006, Лекарите се солидаризираат во прикривањето на корупцијата

А1 Телевизија, 31.08.2006, Здравствениот сектор зериозно загрозен од корупција

Шпиц, 18.07.2006, Молчењето за корупцијата вреди злато и слобода

Време, 18.07.2006, Плати ми го одморот или свадбата на ќерка ми ако сакаш шестка!

Утрински весник, 01.06.2006, Во градежништвото корупцијата оди високо во централната и во локалната власт

Дневник, 01.06.2006, Корупцијата изгради над 10.000 дивоградби

Вест, 20.04.2006, Митото царува кај администрацијата

Време, 07.03.2006, Партиските директори се извор на корупција

BBC Macedonian, 01.03.2006, Партизираните УО овозможуваат корупција

Македонско сонце, 31.12.2005, Шема за милијарда в џеб

Утрински весник, 22.12,2005, Се штеди на асфалт, парите завршуваат во приватни џебови