Извештаи

Индекс на активна транспарентност

Title Filter
Display #
# Article Title Hits
1 32 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (January-June 2019) 424
2 Transparency, Accountability and Integrity in Public Procurement 739
3 Shadow Report on Public Procurement in Macedonia: Trapped between the old and the new 1420
4 Мониторинг на медиумското известување за корупција во Македонија 3880
5 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните претпријатија и установи во Р. Македонија 3772
6 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните набавки 4278
7 Мерки за стеснување на просторот за корупција во бесправното градење и урбанизмот 4316
8 Мерки за стеснување на просторот за корупција во образованието 3995
9 Мерки за стеснување на просторот за корупција во здравството 3918
10 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавната администрација 3774