Извештаи

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 32 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2019) 297
2 Транспарентност, отчетност и интегритет во јавните набавки 610
3 Извештај во сенка за состојбите, проблемите и идните предизвици во спроведувањето на тендерите во Македонија 1321
4 Индекс на активна транспарентност 2017 3424
5 Мониторинг на медиумското известување за корупција во Македонија 3784
6 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните претпријатија и установи во Р. Македонија 3670
7 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавните набавки 4169
8 Мерки за стеснување на просторот за корупција во бесправното градење и урбанизмот 4212
9 Мерки за стеснување на просторот за корупција во образованието 3914
10 Мерки за стеснување на просторот за корупција во здравството 3822
11 Мерки за стеснување на просторот за корупција во јавната администрација 3672