Прирачници

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Прирачник за фирми за учество на електронски постапки за јавни набавки 1758
2 Прирачник за фирми за учество на тендери 2014 1442
3 Прирачник за договорни органи за јавни набавки 2202
4 Прирачник за микропретпријатија за јавни набавки 2012 1784
5 Прирачник за новинари за пристап до информации од јавен карактер (Legal Leaks Toolkit) на македонски 2008
6 Водич за невладини организации за борба против корупцијата 2215
7 Прирачник за новинари за истражување и известување за јавните набавки 3316
8 Doracak për gazetarë për hulumtim dhe raportim në lidhje me furnizimet publike 2261
9 Прирачник за истражувачко новинарство 2803
10 Прирачник за начинот на известување за локалните теми и истражувачко новинарство 2447