Препораки

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Коментари и предлози за подобрување на Нацрт-законот за јавните набавки 58
2 Предлози за подобрување на правната и на институционалната рамка, како и на практиката на спроведувањето на јавните набавки во Македонија 1563
3 ПРЕДИЗВИЦИ И ПЕРСПЕКТИВИ, Публикација за десетгодишниот јубилеј на Центарот за граѓанки комуникации 1659
4 Бриф за јавни политики: Подобрување на спроведувањето на јавните набавки во Македонија 2024
5 Бриф за јавни политики за подобрување на правната заштита во јавните набавки 1785
6 Предлози за измени и дополнувања на Законот за јавните набавки 2015 2237
7 Препораки за олеснување на пристапот на микропретпријатијата до јавните набавки 2290
8 Препораки за договорни органи за олеснување на пристапот на микропретпријатијата до јавните набавки 2396
9 Бриф за јавни политики: Предлози за измени на Законот за слободен пристап до информациите од јавен карактер и за подобрување на неговата примена од страна на новинарите 2669
10 Препораки за унапредување на транспарентното и отчетното локално владеење 3294