Извештаи од мониторингот

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 31 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2018) 194
2 30 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2017) 1196
3 29 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2017) 2375
4 28 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2016) 2280
5 27 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2016) 2595
6 26 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2015) 3463
7 Втор полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 3017
8 Прв полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 3023
9 Анкета со фирмите за нивното искуство во јавните набавки 3575
10 Втор квартален извештај од мониторингот во 2014 година 3620
11 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2014 година 3540
12 Четврти квартален извештај за јавните набавки 2013 3364
13 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 3606
14 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 3955
15 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 3966
16 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 3921
17 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 3976
18 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 3353
19 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 3269
20 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 3405
21 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 3194
22 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 3165
23 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 3229
24 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 2982
25 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 2698
26 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 2741
27 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 2960
28 Годишен извештај за јавните набавки 3295
29 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2009 2754
30 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 4312
31 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 3896
32 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 3471