Мониторинг на јавните набавки на локално ниво

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
11 Јавните набавки на општините – од 2 до 400 евра по жител 3637
12 Извештај од мониторингот на јавните набавки на локално ниво: Различни набавки – исти проблеми 3531
13 Големи и мали - јавни набавки на локално ниво 3626