Вести

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Наоди од мониторингот на јавните набавки во Македонија 110
2 Помошта од УСАИД за микропретпријатијата се проширува во североисточниот регион 230
3 Најнови резултати од мониторингот на јавните набавки во Македонија 338
4 Малите фирми сметаат дека задоцнетото плаќање, кратките рокови и условите за учество се главни проблеми во набавките на локално ниво 235
5 Резултати од мониторингот на јавните набавки во Македонија 531
6 Работни состаноци за примена на препораките за полесен пристап на микропретпријатијата до јавните набавки 486
7 Олеснување на пристапот на микропретпријатијата до јавните набавки 705
8 Резултати од мониторингот на јавните набавки во Македонија за април-јуни 2013 684
9 90 микропретпријатија се обучуваат за јавните набавки 799
10 Резултати од мониторингот на јавните набавки во Македонија 716
11 Јавните набавки на општините – од 2 до 400 евра по жител 756
12 Најнови резултати од истражувањето на рационалноста во јавните набавки 884
13 Конкурс за истражувачки стории 791
14 Резултати од мониторингот на јавните набавки во Македонија 795
15 Македонските и бугарските новинари разменија искуства - како до поквалитетно информирање 815
16 Policy brief за унапредување на транспарентното владеење 802
17 Јавни набавки на локално ниво: Различни набавки – исти проблеми 813
18 Резултати од мониторингот на јавните набавки во Македонија 1158
19 Промоција на регионалните центри за поддршка на микропретпријатијата од источниот и од вардарскиот регион 976
20 Прирачник за новинари за пристап до информации од јавен карактер 942