ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Public Debate on Green Public Procurement: State of affairs, Encouraging Implementation and Reducing Corruption Risks
Print
PDF

Public Debate on Green Public Procurement: State of affairs, Encouraging Implementation and Reducing Corruption Risks

on .

(Skopje, December 12, 2022) At today's debate on "green" public procurement in the country, the Center for Civil Communications presented the initial findings from the monitoring of public procurement related to environmental protection and from the research on the (non)application of "green" public procurement in the country and the influence of corruption risks in the process. Photo Gallery from the event.

 

The goal is to contribute to the assessment of the situation with public procurement for environmental protection, the possible influence of corruption on the small application of "green public procurement", as well as the future measures that should be taken to improve the situation with sustainable procurement in the country, in general.

In addition to the representatives of CCC, Sabina Fakić and German Filkov and of FOSM, Dance Danilovska-Bajdevska, the panelists included the Minister of Environment and Spatial Planning, Nasser Nuredini, the president of the State Commission for the Prevention of Corruption, Biljana Ivanovska, and the director of the Public Procurement Bureau, Borce Hristov.

Participants included about 40 public procurement officers, representatives of the State Audit Office and environmental non-governmental organizations. The debate was conducted within the framework of the project "Adapting to climate change by preventing corruption in public procurement" implemented by the Center for Civil Communications and the Platform of Civil Society Organizations for Fight Corruption, and is financially supported by the Foundation Open Society - Macedonia. Photo Gallery from the event.