Препораки

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 Документ за јавни политики 1503
2 Коментари и предлози за подобрување на Нацрт-законот за јавните набавки 1425
3 Предлози за подобрување на правната и на институционалната рамка, како и на практиката на спроведувањето на јавните набавки во Македонија 3607
4 ПРЕДИЗВИЦИ И ПЕРСПЕКТИВИ, Публикација за десетгодишниот јубилеј на Центарот за граѓанки комуникации 3837
5 Бриф за јавни политики: Подобрување на спроведувањето на јавните набавки во Македонија 4183
6 Бриф за јавни политики за подобрување на правната заштита во јавните набавки 3321
7 Предлози за измени и дополнувања на Законот за јавните набавки 2015 4310
8 Препораки за олеснување на пристапот на микропретпријатијата до јавните набавки 4442
9 Препораки за договорни органи за олеснување на пристапот на микропретпријатијата до јавните набавки 3920
10 Бриф за јавни политики: Предлози за измени на Законот за слободен пристап до информациите од јавен карактер и за подобрување на неговата примена од страна на новинарите 4337