ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Извештаи од мониторингот

Извештаи од мониторингот

Title Filter
Display #
# Article Title Hits
1 39 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2023) 259
2 38 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-декември 2022) 246
3 Monitoring on public procurement report 37 (July-December 2021) 772
4 36 Public Procurement Monitoring Report (January-June 2021) 1452
5 35 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2020) 1951
6 32 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2019) 95
7 34 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2020) 1971
8 33 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2019) 2536
9 31 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2018) 4104
10 30 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2017) 5465
11 29 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (January-June 2017) 9806
12 28 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2016) 5904
13 27 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (January-June 2016) 6200
14 26 Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement (July-December 2015) 7232
15 Second Semiannual Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2015 6690
16 First Semiannual Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2015 6517
17 Companies’ survey about their experiences in public procurements 7454
18 Second Quarterly Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2014 7163
19 First Quarterly Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2014 6916
20 Fourth Quarterly Report on Monitoring the Implementation of Public Procurement 2013 7711
21 Results from the monitoring of public procurements in Macedonia 6877
22 Second quarterly report on monitoring the implementation of public procurement 2013 7565
23 First quarterly report on monitoring the implementation of public procurement 2013 7395
24 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 7391
25 Third quarterly report on monitoring of public procurement for 2012 7390
26 Second quarterly report on monitoring of public procurement for 2012 6400
27 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 6225
28 Fourth quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6443
29 Third quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6250
30 Second quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6137
31 First quarterly report on monitoring of public procurement for 2011 6215
32 Fourth quarterly report on monitoring of public procurement for 2010 5963
33 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5570
34 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5810
35 Results from the public procurements monitoring published 7174
36 Annual report on public procurement 2009 6356
37 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2009 5682
38 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7511
39 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 6982
40 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7265