ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Веб страницата www.ccc.org.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.ccc.org.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување. Прикажи помалку
Center for Civil Communications - Извештаи од мониторингот

Извештаи од мониторингот

Филтер по Наслови
Прикажи #
# Наслов на артиклот Кликови
1 39 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2023) 259
2 38 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-декември 2022) 246
3 37 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2021) 774
4 36 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2021) 1452
5 35 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2020) 1951
6 32 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2019) 95
7 34 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2020) 1971
8 33 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2019) 2536
9 31 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2018) 4104
10 30 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2017) 5465
11 29 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2017) 9806
12 28 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2016) 5904
13 27 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јануари-јуни 2016) 6200
14 26 Извештај од мониторингот на јавните набавки (јули-декември 2015) 7232
15 Втор полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 6690
16 Прв полугодишен извештај од мониторингот во 2015 год. 6517
17 Анкета со фирмите за нивното искуство во јавните набавки 7454
18 Втор квартален извештај од мониторингот во 2014 година 7163
19 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2014 година 6916
20 Четврти квартален извештај за јавните набавки 2013 7711
21 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 6877
22 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 7565
23 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2013 година 7395
24 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 7391
25 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 7390
26 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 6400
27 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2012 година 6225
28 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6443
29 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6250
30 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6137
31 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2011 година 6215
32 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5963
33 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5570
34 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 5810
35 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2010 година 7174
36 Годишен извештај за јавните набавки 6356
37 Четврти квартален извештај за јавните набавки во 2009 5682
38 Трет квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7511
39 Втор квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 6982
40 Прв квартален извештај за јавните набавки во 2009 година 7265